Ordinacija Dr Vuca

Mi konstantno investiramo u najsavremeniju tehnologiju

Zubar

Zubar za decu i za odrasle Dr Miloš Vuca. U prijatnom ambijentu uigrani tim vrhunskih stručnjaka pružiće Vam sve vrste stomatoloških usluga. Uz pomoć najkvalitetnijih materijala i najsavremenijih metoda, učinićemo da Vaš osmeh bude besprekoran.

Naš spektar usluga je širok, pa se pored preventivne zaštite i konsultacija bavimo i svim bolestima zuba, protetikom, implantološkom terapijom, a posebnu pažnju posvećujemo našim najmlađim pacijentima.

Sa njima radimo na najnežniji mogući način i bezbolno, kako bi im poseta stomatologu ostala u lepom sećanju. Zahvaljujući kvalitetnom lečenju i pružanju velikog broja usluga, naši pacijenti postaju i naši prijatelji, koji se već porodično i dugi niz godina leče kod nas.

Dr Miloš Vuca / Vlasnik ordinacije

Studije stomatologije je završio u Beogradu na stomatološkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu 2003. godine. Nakon završenih studija, obavljanja pripravničkog staža te polaganja državnog ispita osniva privatnu praksu koju nudi u kontinuitetu do danas.

Dr Miloš Vuca se usavršavao po programima edukacije na Vojno Medicinskoj Akademiji u Beogradu. Kontinuirano posećuje naučne skupove radi stručnog usavršavanja, a sve u interesu kvaliteta pružene usluge pacijentima.

OPREMA U ORDINACIJI

Želimo da i u budućnosti naši pacijenti budu zadovoljni jer zadobvoljan pacijent je najbolja preporuka. Razvojem društvenih mreža odlučili smo da prezentujemo naš rad i usluge te i na taj način informišemo buduće pacijente o našem radu.

Ovde se nalazi lista noviteta u ordinaciji Dr Vuca:

Informatički sistem zakazivanja, CRM

Najsavremenija oprema i tehnologija

Američki preparati za beljenje zuba

Strani medikamenti

Diplome i sertifikati Dr MIloša Vuce

Kako biste se uverili i osigurali da je zubar Dr Vuca pravi stručnjak u svom poslu, predstavljamo Vam diplome i sertifikate koji to i potvrđuju. Redovno posećivanje seminara, konferencija i simpozijuma zarad konstantnog stručnog usavršavanja. Sigurnost, poverenje i odličan kvalitet , su Vam u ordinaciji Dr. Vuce zagarantovani.

Zubar Dr Vuca Vas poziva da posetite našu ordinaciju.

Zakažite pregled klikom ovde .

Treba vam novi web sajt za vašu kliniku,
Kliknite na dugme i saznajte više o ponudi

Promenite ugao gledanja na digitalni svet!