Usluge

Zdravlje zuba naših pacijenata je na prvom mestu!

PREVENTIVNA ZAŠTITA I SREDSTVA ZA ZAŠTITU ZUBA

Oralna higijena zuba, redovni pregledi, pranje zuba i još mnogo toga

Stomatološka ordinacija “Dr Vuca” pruža usluge od preventivnog prgrama i savetovanja pacijenata do stomatološke terapije potrebne Vama. Preventivni program obuhvata obuku pacijenata o pravilnom održavanju oralne higijene, fluorizaciji zuba, uklanjanja mekih naslaga te savetovanja o pravilnoj ishrani, a sve u interesu sprečavanja nastanka oboljenja usta i zuba.

STOMATOLOŠKA PROTETIKA

Nedostatak jednog ili više zuba predstavlja estetski, funkcionalni, fonetski i socijalni problem

Nedostatak jednog ili više zuba predstavlja estetski, funkcionalni, fonetski I socijalni problem. Usta su početak Sistema za varenje, pa nedostatak zuba utiče lose na varenje.

BOLESTI ZUBA

Od prevencije do terapije i lečenja

Ukoliko je karijes oštetio zub, moramo primeniti terapiju vezanu za lečenje obolelog zuba. U ordinaciji koristimo ispune (plombe) koji zadovoljavaju visoke estetske kriterijume, a za lečenje kanala korena koristimo savremene medikamente i postupke, a sve u cilju dugoročnog očuvanja celokupnog gubitka. Prilikom izrade ispuna (plombe) koristimo tehniku slaganja boja (sendvič tehnika) što daje visoki estetski kvalitet ispuna (plombi).

Izbeljivanje zuba

IMPLANTOLOŠKA TERAPIJA

Implantologija je grana stomatologije koja je zauzela značajno mesto u savremenoj terapiji zbrinjavanja bezubnih ili delimično bezubnih pacijenata, a sve u cilju nadoknade zuba i protetske rehabilitacije pacijenata.

Implant-to je titanijumska šipka koja se ubacuje u kost vilice, srasta sa njom i služi kao osnova za nadogradnju keramički-metalne krunice ili proteze.

Implanti se ponašaju vrlo slično prirodnim zubima, pa stoga predstavljaju najbolju zamenu za izgubljene zube.

BEZMETALNE KRUNICE

Važnost zubnih krunica za savremenu stomatologiju je izuzetna, jer bi bez krunica zubari mogli samo da leče i popravlju zube, ili da ih kozmetički doteruju, bez mogućnosti da se ponovo uspostave sve funkcije na mestima gde zubi nedostaju ili su veoma istrošeni.

Zahvaljujući zubnim krunicama moguće je vratiti svaki zub u perfektno stanje, a krunice u kombinaciji sa implatima omogućavaju rehabilitaciju i za pacijente koji su potpuno bezubi, ili su na pragu da to postanu.

Ordinacija Dr Miloš Vuca

Teeth whitening

ORDINACIJA DR MILOŠ VUCA

Mi konstantno investiramo u najsavremeniju tehnologiju

Osnovana je 01.01. 2006. Godine. Od osnivanja trudimo se da kvalitetom stomatoloških usluga opravdamo poverenje pacijenata. Želimo da i u budućnosti naši pacijenti budu zadovoljni jer zadobvoljan pacijent je najbolja preporuka. Izbeljivanje zuba, implantološka terapija su samo neke od usluga koje nudimo. Razvojem društvenih mreža odlučili smo da prezentujemo naš rad i usluge te i na taj način informišemo buduće pacijente o našem radu.

Predstavlja prvi korak u očuvanju zdravlja zuba deteta, a briga o zubima deteta garantuje budućnost stalnih zuba.

Za zdrave zube I zdrave desni kao I lep osmeh neophodno je da su zubi pravilno poređani u nizovima.

Za osmeh je potreban trenutak ali sećanje na taj osmeh i neke specijalne tretnutke nekada može da traje i celoga života.

Treba vam novi web sajt za vaš posao,
Kliknite na dugme i saznajte više o ponudi

Promenite ugao gledanja na digitalni svet!